Bij het woord ‘heren trui’ denk je misschien aan gure winterse dagen, dikke wollen truien en regenbuien. Niks is minder waar. Er zijn heren truien  voor ieder seizoen!

 

Wat maakt een goede heren trui?

Heren truien zijn belangrijk voor meerdere redenen. Zo is een goede trui van duurzame kwaliteit, gaat hij lang mee, ademt de stof en beschermt hij. Natuurlijk zijn er vele verschillende heren truien van diverse kwaliteit, van denim tot wol! Maar alle heren truien hebben een paar kwaliteiten gemeen; dat ze naast praktisch, ook stijlvol zijn.
Heren truien zijn niet alleen losse, fladderende vormeloze gevallen. Kies een strakke, eenvoudige katoenen heren trui voor over je overhemd naar kantoor! Of ga voor een sportieve herentrui over een t-shirt, en de hele outfit valt samen. Heren truien zijn overal mee te combineren, stijlvol, en comfortabel. Een trui houdt je warm, een herentrui houdt je warm en elegant.

Waar koop je een goede heren trui?

Op Gents.nl vind je een uitgebreid assortiment heren truien, in vele varianten. Ben je op zoek naar heren truien met V-neck, een ronde hals, of gesloten hals? Heb je je heren truien het liefst met lange mouwen, korte mouwen, of zelfs geen mouwen? Ben je op zoek naar een heren trui, een spencer, een bodywarmer of een vest? Je kunt je ideale heren trui opzoeken, en prijzen vergelijken online. Daarnaast kun je ook nog eens uit verschillende kleuren kiezen. Kies voor op kantoor neutrale, krachtige kleuren, zoals wit, zwart, grijs en aardetinten. Voor vrijetijds heren truien kun je kiezen voor vrolijkere, aanwezige kleuren zoals oranje, geel of blauw. Combineer je heren trui met een mooi wit overhemd, of colour clash met verschillende kleuren! Mix and match je overhemd en heren trui met elkaar, en zie het effect. De hele outfit wordt opgefleurd!

Wanneer welke trui?

Voor in de winter zijn warme wollen heren truien natuurlijk ideaal. Maar wol kriebelt! Zorg dus voor een t-shirt of tanktop eronder. De wol houdt warmte vast, waardoor je er heerlijk warm bij zit, de hele dag door. Tijdens de hete zomermaanden kan het zijn dat je geen heren trui aan wil doen. Vergeet niet dat het ’s avonds afkoelt! Daarnaast staat een tanktop of t-shirt op werk niet altijd even professioneel. Een katoenen herentrui is daarom ideaal! Katoen ademt en reguleert vocht. Geen zweetvlekken dus! In de koele lente en frisse herfst zijn fleece truien heerlijk. Vergeet niet een capuchon trui te bestellen!