Zoals alle jaren 50 fans onder elkaar al weten, je komt pas echt in de jaren 50 spirit met de juiste inrichting. Heb jij je huis al omgetoverd tot een retro paradijs of ben je pas net begonnen met zoeken naar de juiste meubelen? Welke van de twee het ook is, zonder een paar retro stoelen zal je inrichting niet compleet zijn! Wij van d-live zijn vooral fan van de retrostoelen van The Retro Family. Hieronder volgen een paar tips hoe je je retro stoelen ultiem kunt combineren!

De juiste retro stoelen

Je moet natuurlijk eerste de juiste retro stoelen kiezen. Wat is de juiste retro stoel voor jou? Dat hangt volledig van je smaak af, maar vooral de kleur is belangrijk. Ga na welke kleur behang of verf je in je woonkamer hebt. Als je een neutrale kleur zoals wit hebt, zal het niet zo uitmaken, maar met een meer uitgesproken kleur zoals rood op de muren, zal je wel een andere kleur retro stoelen moeten kiezen. Verder is het belangrijk dat je nagaat wat voor soort stoelen je eigenlijk wil. Ga je voor een fauteuil, loungestoel of voor eetkamerstoelen? Een retro stoel is een super leuke toevoeging voor iedere eethoek, woonkamer, café, restaurant of hotel lobby. Bel Air Retro Fifties Furniture meubelen van The Retro Family spatten er met hun chromen elementen en speciale vintage kleuren helemaal vanaf. De jaren 50 meubelen geven je een heerlijk zitcomfort en zijn beschikbaar in vele kleuren zodat je er zeker van kunt zijn de stoel te vinden die het beste bij jouw interieur past. We zetten de mogelijkheden even op een rijtje.

Fauteuil

Wil je voornamelijk loungen? Lekker comfortabel zitten in je woonkamer in een comfortabele stoel met je benen op een poef en een lekker boekje in  je handen? Dan kan je het beste gaan voor een fauteuil. Van alle retro stoelen is dit wat ons betreft de meest comfortabele.

Loungestoel

Wil je lekker zitten, maar heb je maar beperkt de ruimte? Kies dan voor een loungestoel. Deze is namelijk net zo comfortabel als de fauteuil, maar neemt minder ruimte in beslag dan de andere retro stoelen. De volgende kenmerken zijn van toepassing op een loungestoel:

  • Authentieke jaren 50 stijl
  • Kunstleren hoge kwaliteit afwerking
  • Chromen licht meebuigend buisframe
  • Sprekende witte strepen
  • Ideaal voor in hotel lobby of woonkamer

Eetkamerstoel

Staat je woonkamer al behoorlijk vol? Dan kan je ook kiezen voor een eetkamerstoel. Er zijn genoeg retro stoelen te vinden, maar de eetkamerstoel van The Retro Family springt er toch wel bovenuit qua vormgeving! De retro eettafelstoel heeft 4 verchroomde poten inclusief dopjes ter bescherming van de vloer en komt met een kunstleren en brandwerende bekleding.  Deze retro stoelen zijn een super leuke toevoeging voor elk interieur en zal een echte eye catcher zijn!