Waar komt de liefde voor strijkvrije overhemden vandaan?

Zoals de naam al zegt, zijn strijkvrije overhemden, overhemden die niet gestreken hoeven te worden. Wat een feest is dat! Stelt u eens voor, u wordt wakker en u hoeft uw    overhemd niet paniekerig te strijken voordat u naar kantoor gaat. Daarnaast hoeft u zich ook geen zorgen te maken over het ontstaan van kreukels terwijl u onderweg bent! Een strijkvrij overhemd geeft u dus veel minder paniek en stress, terwijl u juist meer tijd heeft om nog eventjes in bed te blijven liggen of even rustig te gaan zitten voor een kop koffie. Een echte levensverbetering dus!

 

Hoe strijkvrije overhemden worden gemaakt

Net als waarschijnlijk elk ander van uw lekkerst zittende overhemden, worden strijkvrije overhemden ook van 100% katoen gemaakt. Toch zitten er een paar kleine verschillen in het productieprocess, waardoor uw leven een heel stuk beter word! Als aller eerste, in tegenstelling tot veel van de goedkopere overhemden, worden deze overhemden van eerlijk katoen gemaakt. De katoenboeren krijgen een eerlijke prijs voor al hun harde werk. Toch komt het grootste verschil pas iets later in het proces. Nadat het katoen is verwerkt van plantjes tot draden. Dit is het punt waarop het katoen met een speciale was behandeld wordt. Hierdoor krijgt de stof een eigen vorm, waar het altijd naar terug zal willen keren. Dit is de basis van het strijkvrije overhemd, deze valt vanzelf weer terug naar de vorm die het gegeven is.

 

Wat het hele verhaal nog aantrekkelijker maakt, is dat het overhemd door lichaamswarmte de laatste eventuele kreukels er uit laat glijden. Op die manier hoeft u dus geen extra hemd mee te nemen als u een belangrijke afspraak heeft in het midden of aan het einde van de dag. Althans, dat is, als u de hele dag kan zonder koffie te morsen op uw hemd. 

 

Een strijkvrij overhemd voor elke gelegenheid!

Het mooie aan strijkvrije overhemden, is dat ze al steeds populairder worden over de afgelopen paar jaren. Daarom is ook de vraag naar overhemden die niet gestreken hoeven worden met een leuk printje of een leuk kleurtje enorm gestegen. Om deze reden zijn er enorm veel verschillende leuke overhemden en in allerlei soorten maten. Denk hierbij aan extra mouwlengte en zelfs de hele grote boordmaten. Hierdoor zijn strijkvrije overhemden een stuk toegankelijker voor elke man die wenst een overhemd aan te trekken, zonder te veel moeite te hoeven doen. De grootste moeite zal de juiste uitzoeken zijn!