Tegenwoordig kan je gemakkelijk online medicijnen bestellen. Het maakt niet uit naar wat voor geneesmiddel je opzoek bent. Het gebeurt steeds vaker dat online anticonceptie of middelen tegen erectiestoornissen en impotentie worden besteld. Je hoeft niet meer naar de huisarts voor een recept voor je geneesmiddelen. Tadalafil bestellen kan gewoon via de online apotheek en je hoeft dus niet meer in de rij te staan hiervoor. Ook de prijs Cerazette kan je gemakkelijk opzoeken en je bestelling discreet thuis laten bezorgen.

Hoe gaat het online bestellen in zijn werk?

Als je besluit om online je geneesmiddelen te bestellen dan lees je je eerst even in. Het kan zijn dat je bijvoorbeeld kiest om Tadalafil te kopen voor je erectiestoornissen. Of Cerazette als anticonceptie. Vervolgens vul je je medische gegevens in en krijg je een online consult. Op het moment dat de arts geen medische gezondheidsrisico’s ziet dan zal deze een recept voorschrijven. Vervolgens wordt het geneesmiddel door de online apotheek verstuurd en discreet bij je thuisbezorgd. Niemand zal weten wat je besteld hebt. Je hoeft niet meer langs je eigen huisarts voor een recept of in de rij te gaan staan bij je apotheek voor je geneesmiddel.

Tadalafil als medicijn voor erectiestoornissen

Tadalafil is een pil die je dagelijks kan gebruiken voor je erectiestoornissen in 2,5 of 5 mg. Als je kiest voor de weekendpil dan bevat deze 10 of 20 mg. Door het gebruik van Tadalafil krijg je betere en langere erecties. Het is mogelijk dat je erectiestoornissen ervaart door stress of door een onderliggende aandoening zoals diabetes, een te hoge bloeddruk of een te hoog cholesterol. Daarnaast kan het zo zijn dat je last hebt van een psychische factor zoals een seksueel trauma, prestatiedrang of een nieuwe relatie. Als je overmatig gebruik maakt van drugs of alcohol kan dit ook een erectiestoornis veroorzaken. Tadalafil zorgt ervoor dat de bloedvaten van je penis verwijden waardoor er meer bloed door je penis kan stromen en hierdoor krijg je een betere erectie. Wel dien je seksueel gestimuleerd te worden voordat Tadalafil werkt.

Cerazette de anticonceptiepil

Cerazette is een minipil. Deze anticonceptiepil bevat namelijk maar een vrouwelijk progestageenhormoon. Desogestrel bootst de werking van progesteron na en hierdoor wordt de slijmprop in de baarmoederhals dikker en kunnen zaadcellen moeilijker de baarmoeder en de eileiders bereiken. Daarnaast wordt er door de hoge dosis progesteron vaak ook voorkomen dat er een eicel rijpt.

Ga altijd in overleg met een arts of dokter wanneer je zulke medicatie wilt gaan gebruiken. Zo zorg je ervoor dat je goed op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen.