Vandaag zal ik maar keihard eerlijk zijn. Ik ben ontzettend slecht in het verzinnen van cadeautjes. Zeker als het voor mijn vriendin is, ben ik hopeloos. Regelmatig koop ik de verkeerde spullen. Gelukkig schoot ik eindelijk een keer raak: ik had een geweldig cadeau gevonden! De laatste keer heb ik namelijk mijn vriendin Cenzaa gegeven. Ik kan het per toeval tegen en wat ben ik daar achteraf blij mee! Cenzaa is een lijn die allerlei verzorgingsproducten verkopen. Van gezichtsreiniging tot aan lifestyle en wellness spullen – Cenzaa heeft het allemaal. Ideaal als je nog een cadeau zoekt voor je geliefde, een vriendin of een familielid!

Zijdezachte huid met Cenzaa

Toen ik een product besteld had van dit merk, wist ik eigenlijk nog helemaal niets over Cenzaa. Voordat ik het als cadeau gaf aan mijn vriendin, vond ik dat ik mezelf er wel een beetje in mocht verdiepen. Wist je bijvoorbeeld dat het woord ‘Cenzaa’ afstamt van het woord voor ‘zijde’? Misschien ben je wel bekend met de oude ‘Zijderoute’ die van de oudheid tot de late middeleeuwen het oosten met het westen verbond. Langs die route werden er allerlei luxe producten verhandeld tussen de twee culturen. Die bijzondere handel sfeer en combinatie van twee werelden heeft Cenzaa geïnspireerd om allerlei eigen producten te ontwikkelen. De body producten zijn daar een voorbeeld van. Je lichaam wordt echt zijdezacht met deze bijzondere producten van Cenzaa.

Lifestyle en wellness cadeautjes

Ook als je geliefde, goede vriendin, moeder of schoonmoeder geen fan is van verzorgingsproducten kan je nog steeds terecht bij Cenzaa voor een leuk cadeautje. Niet iedere vrouw gebruikt namelijk dat soort middeltjes heb ik mij laten vertellen. Zo zijn er heerlijk ruikende geur sticks, badolie, lippenstift, kaarsen en zelfs thee verkrijgbaar van dit bijzondere merk. Er is met andere woorden voor iedere vrouw die van een beetje wellness houdt wel een leuk kleinigheidje te vinden. Bovendien zal je moeder of schoonmoeder het juist leuk vinden om eens wat anders te ontvangen dan een standaard douchepakket.

Alles voor ontspanning van lichaam en geest

De reden waarom mijn vriendin zo’n fan is van dit speciale merk is de ontspanning die ze eraan ervaart. Ze noemt het ontspanning voor de lichaam en geest. Eerst dacht ik dat ze gewoon een beetje zweverig was, maar uit een klein onderzoekje van mezelf blijkt dat ze er niet ver naast zit. In de producten van Cenzaa zijn namelijk allerlei Oosterse planten en kruiden in de vorm van essentiële oliën verwerkt. Hierdoor ontstaat er een bepaalde werking. De synergetische werking van die pure ingrediënten zorgt ervoor dat alle producten van dit merk een bepaalde kracht hebben. Cenzaa zorgt dus zeker voor ontspanning van lichaam en geest. Dat is toch een perfect cadeau om te geven?