Elke ondernemer is op zoek naar een manier om zijn of haar bedrijf op een zo’n goedkope en effectieve manier mogelijk te promoten. Er zijn talloze manieren, maar de meesten zoals tv spotjes en billboards kosten bakken met geld. Hoe pak je goedkope en effectieve manier van reclame anno 2018 nog aan? Juist met beachvlaggen! Vele bedrijven gingen je voor en wij van d-live vertellen je graag het nut van beachvlaggen als promotioneel middel voor jouw bedrijf. Lees verder in dit blog wat het nut en de mogelijkheden zijn van een beachvlag.

Promotie

Duizenden bedrijven over de hele wereld gebruiken beachvlaggen om hun boodschap over te brengen en klanten te werven. Daarnaast raden talloze marketingbureaus beachvlaggen als promotie middel aan. Waarom? Omdat je beachvlaggen geheel kunt personaliseren en op maat kunt maken. Daarnaast kan je ze overal neer zetten met jouw logo er op. Hieronder volgen een paar voorbeelden van hoe en waar je beachvlaggen kunt inzetten:

  • Zet beachvlaggen buiten je kantoorgebouw neer, bij de voordeur
  • Bij een evenement of markt of parkeergarage
  • Evenementen zoals picknicks, open dagen, festivals en andere buiten activiteiten

Mogelijkheden van beachvlaggen

Zoals je ziet zijn er talloze redenen waar je beachvlaggen kunt inzetten als reclamemiddel voor je bedrijf. Maar hoe kom je eigenlijk aan beachvlaggen en wat zijn de mogelijkheden?Beachvlaggen bedrukken laat je voordelig doen bij Mijnreclamevlag.nl Simpel en snel binnen 3 korte stappen krijg je direct een offerte en kan je  ook gelijk online bestellen. De prijzen zijn voor doek, plus bedrukking plus stokken set en met tas. Bijpassende voet apart bij te bestellen zie accessoires. Mijn reclamevlag levert Beachvlaggen in vier verschillende formaten. Small, Medium, Large en Xtra Large ofwel XL. Welk formaat moet ik nemen? Wij van d-lite adviseren het formaat Medium, dit formaat is in vrijwel elk geval groot genoeg. De grotere formaten zijn specifiek bedoeld voor speciale evenementen.

Accessoires

Naast het kopen van beachvlaggen raden we je ook aan om voor enkele accessoires te kiezen. Beachvlaggen hebben namelijk  afhankelijk van de ondergrond een andere voet nodig als accessoire. Zo kan je bijvoorbeeld een grondboor gebruiken om de vlag stevig in de grond te zetten. Voor een beachvlag die binnen staat adviseren wij een kruisvoet met waterzak. Het meest universeel en geschikt voor de meeste situaties is de watercontainer i.c.m. parasol voet echter neemt deze wel veel plaats in beslag tijdens de opslag.