Als je thee wilt bestellen, is het natuurlijk goed om te weten welke thee je moet bestellen. Er zijn veel verschillende smaken thee die je kunt bestellen, maar welke smaak past bij jou? Door de smaak heen, kun je ook kijken voor thee die rust brengt in je lichaam. Hier heb je namelijk een aantal manieren voor. Deze manieren lees je in de tekst. 

De smaak van thee

De smaak van thee wordt grotendeels bepaald door water. Daarom bepaald het water wat je gebruikt en de kwaliteit hiervan de smaak. Natuurlijk maakt het ook uit welke thee je gebruikt. Maar omdat water veel dingen kan bevatten zoals bijvoorbeeld kalk veranderd de smaak. Naast de kwaliteit van het water wordt de smaak van de thee ook bepaald door de groeiomstandigheden van de plant aangezien er voor alle thee eigenlijk maar één soort plant wordt gebruikt. De theeplant heeft eigenlijk een ideale ligging nodig zo moet het wel warm zijn, maar de lucht mag niet te droog zijn en moet dus relatief vochtig zijn. Ook kunnen er wel smaakjes toe worden gevoegd aan thee zoals je vaak op de verpakking ziet, maar dit bepaald maar een heel klein gedeelte van de smaak.

Hoe wordt thee verbouwd

Thee wordt verbouwd op een berghelling tussen de 1200 en 1800 meter boven zeeniveau. Natuurlijk wordt de thee vooral verbouwd in china. Dit komt onder andere mogelijk door het klimaat waarin de thee moet groeien en dat dit bijna alleen in de bergen wordt gevonden. Het moet namelijk redelijk warm zijn, maar de lucht mag niet droog zijn en dit kun je niet op veel plaatsen vinden. Verder wordt alleen de top geoogst en de bovenste 2 of 3 bladeren. Ook is het belangrijk om te weten dat de thee pas geoogst kan worden als de plant twee tot 4 jaar oud.

Thee bestellen

Natuurlijk kun je op een heleboel plaatsen thee bestellen, maar hierbij moet je natuurlijk wel de beste site kiezen om dit te kunnen bestellen. Bij het bestellen van thee kun je kiezen om Thee zakjes te kopen, maar natuurlijk ook om losse thee te bestellen. Als je ervoor kiest om losse thee bestellen kun je natuurlijk kiezen voor een hoeveelheid in gram. Ook bevat de losse thee natuurlijk de meest volle en pure bladeren en knopjes. Ook is het natuurlijk een goed idee om thee cadeau te geven aan je vrienden en familie. Hierbij kun je voor heel weinig geld al een aantal smaken smaakjes thee voor hun kiezen. En als je niet weet welke smaak je moet kiezen voor je vrienden en familie staat het altijd goed omschreven op de website.