d-live.nl

Een nieuwe trend livestream bij een uitvaart

Als er iemand in corona tijd is overleden, kan het lastig zijn om iedereen op gepaste manier afscheid te laten nemen. Gelukkig zijn er genoeg mogelijkheden met live streaming uitvaart. Zo kan toch iedereen de uitvaart bijwonen en dan gewoon vanuit huis. Alles wordt namelijk gefilmd en je kunt mensen die er dan bij willen zijn een linkje sturen zodat zij op het betreffende moment van de uitvaart kunnen kijken. Op deze kan toch iedereen afscheid nemen en het verdriet verwerken in een moeilijke periode. Het is misschien niet hetgeen wat je dierbare vast heeft laten leggen, maar soms kunnen we niet anders. We moeten ons nou eenmaal aan de maatregelen houden en er mogen maar een beperkt aantal mensen in een ruimte zijn. Om toch iedereen afscheid te kunnen laten nemen en de uitvaart bij te kunnen laten wonen is een livestream bij een uitvaart de beste optie.

Live streaming uitvaart mogelijkheden 

Er zijn diverse live streaming uitvaart opties waar je naar kunt kijken. Je kunt het ook aan de uitvaartondernemer overlaten die kan je namelijk bijstaan om alles te regelen en zij hebben er ook ervaring mee. Zorg daarom dat de wensen helder zijn en dan kun jij beginnen om alles rustig aan een plekje te geven. Het is fijn om na te gaan wat de opties zijn en dan kun jij alles een plekje geven en beginnen met de verwerking. Dit kan wel eens moeilijk zijn en kost natuurlijk tijd, maar vaak komt de klap pas als alles is geregeld en achter de rug is en dat is natuurlijk wel zo prettig om te weten.

Waarom een livestream begrafenis?

Je wil iedereen de kans geven om afscheid te nemen van een overleden dierbare. Daarom kan livestream begrafenis de uitkomst bieden waar dat je naar op zoek bent. Hierdoor kan namelijk iedereen er bij zijn en toch alles volgen vanuit huis. Dit kan helpen om het verdriet te verwerken in deze moeilijke (corona) tijd. Neem de tijd om na te gaan wat er kan, wat je wil doen en informeer mensen ook over hoe dat zij de uitvaart bij kunnen wonen als zij dat wensen. Het is beter om het op deze manier te regelen zodat de mensen die willen er toch bij kunnen zijn. Zorg dat jij het allemaal op een rijtje hebt staan voor jezelf en dan kan het regelwerk beginnen en daar zijn mensen voor die jou hierin begeleiden.

Mobiele versie afsluiten